top of page

Önkéntesség

20.png

Önkéntesként nagyon sokféleképpen vehetsz részt a Belvárosi Tanoda Alapítványi Gimnázium életében. Segíthetsz az iskolai élettel kapcsolatos adminisztratív, kommunikációs, vagy edukatív feladatok ellátásában, de ha megfelelő tudással és referenciákkal rendelkezel, akkor lehetőséged van akár személyesebb kapcsolat kialakítására is diákjainkkal.

 

Az, hogy milyen önkéntes feladatot vállalsz, rajtad is múlik. Munkáddal az olyan hétköznapi feladatok elvégzésében is segíthetsz diákjainknak, mint például egy orvosi időpont lefoglalása, valamilyen esemény vagy szükséges projekt megszervezése, de tarthatsz akár idegen nyelvű társalgási klubot, filmklubot, jógaórát is.

 

Szeretettel várjuk ötleteidet és jelentkezésedet a beltanoda@beltanoda.hu email címre!

Tanoda.png

Korrepetálás, különóra

Örömmel tanítasz fiatalokat? Szükséged lenne tanítási gyakorlatra? Magad is megtapasztaltad, hogy milyen sokat jelent egy igazán jó tanár kitüntetett figyelme? Önkéntes tanárként most te is sokat tehetsz diákjaink sikeréért! Jelentkezz hozzánk, és adj második esélyt egy fiatalnak!

Fotó, videó, film

Ha mindened a fotózás vagy a videós/filmes tartalmak létrehozása, és örömmel örökítenéd meg a Tanoda családias és sokszínű közösségének hétköznapjait, akkor jelentkezz hozzánk önkéntesnek! Közösségi média tartalmaink létrehozását nagyban segítheted jó minőségű és izgalmas képek, videók készítésével.

Tanoda2.png
bottom of page