top of page

Ajánld fel az 1%-od!

Az Ügyfélkapun bejelentkezve 2023. május 22-ig ajánlhatod fel számunkra a befizetett adód 1%-át. Ezt akár már most is megteheted, csak kattints erre a linkre!

Név: Belvárosi Tanoda Alapítvány

Adószám: 19023009-1-41


Köszönjük felajánlásod!

1% felajánlás

Szerencsére egyre többen döntenek úgy, hogy a Személyi Jövedelemadójuk 1%-át felajánlják valamilyen jó cél vagy nemes ügy támogatására. Ha szívügyed a hátrányos helyzetű fiatalok támogatása és a korszerű és személyiségközpontú oktatás, akkor ajánld fel az adód 1%-át a Belvárosi Tanoda fenntartójának!

Név: Belvárosi Tanoda Alapítvány

Adószám: 19023009-1-41

Mire használjuk az adományt? Ha felajánlod az 1%-od, te is segítheted a gimnázium zavartalan működését, és hogy minél több hátrányos helyzetű fiatalt segíthessünk abban, hogy továbbtanuljanak, vagy jobb esélyekkel induljanak a munkaerőpiacon az iskola befejezése után.

 

Olvass tovább, és megtudhatod, hogy mi minden másra is használjuk az adó 1% felajánlásokat!

Elektronikus felszerelések

Gimnáziumunkba sok olyan diák jár, akinek nincs lehetősége otthon arra, hogy saját számítógépén dolgozzon, vagy hogy a kreatív tehetségének kibontakoztatására saját fényképezőgépet vásároljon. Ha elektronikus felszerelést adományozol - akár használtat is elfogadunk -, azzal egész biztosan nagy örömöt fogsz okozni egy hátrányos helyzetű, ám tehetséges vagy szorgalmas diákunknak!

Különórák, programok

A Belvárosi Tanoda Alapítványi Gimnáziumban nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy diákjainknak a tanórákon kívül is lehetőséget nyújtsunk arra, hogy megtapasztalják hogy milyen egy támogató és elfogadó közösség részeként felnőni. Különóráink, kreatív és sport programjaink azt a célt szolgálják, hogy diákjaink szabadidejüket olyan tevékenységgel töltsék, amely az előnyükre szolgál, és sok esetben megóvja őket attól, hogy rossz társaságba keveredjenek, vagy elhanyagolják a tanulmányaikat. Az adód 1%-nak felajánlásával most te is részévé válhatsz ennek a missziónak!

Kommunikáció, edukáció

Munkánk részét képezi az is, hogy a társadalmi sztereotípiákat ledöntsük, és minél szélesebb réteg számára tudjuk kommunikálni azt, hogy a különböző problémákkal küzdő, vagy hátrányos helyzetű fiatalok is ugyanúgy megérdemelnek egy második esélyt az érettségire, mint bárki más. Az adód 1%-nak felajánlásával edukatív tartalmaink létrehozását, és a társadalmi párbeszéd illetve az esélyegyenlőség létrejöttét segíted. 

belvarosi-tanoda-gimnazium-header.png
bottom of page