top of page
Belvárosi Tanoda.png

Adományozás

Egyszeri anyagi támogatás, adomány

Ha magánszemélyként szeretnéd anyagilag támogatni a Tanoda működését, van  lehetőséged közvetlenül utalni fenntartónk, a Belvárosi Tanoda Alapítvány bankszámlájára. Minden apró támogatás sokat számít, és segíti munkatársainkat abban, hogy egy modern technikai felszerelésű, biztonságos és jó hangulatú iskolát teremtsünk diákjaink számára.

Rendszeres anyagi támogatás

Ha lehetőséged van arra, hogy vállalati támogatóként vagy akár magánszemélyként folyamatos jelleggel hozzájárulj  programjainkhoz, akkor te is rendszeres támogatóvá válhatsz. Ez a támogatási forma tökéletes lehet az olyan vállalatok számára, akiknek fontos a társadalmi felelősségvállalás, az esélyegyenlőség és a korszerű  oktatás ügye.

Tárgyi eszközökkel való támogatás

A Tanodában a lehető legtöbb módon igyekszünk színesíteni óráinkat, kurzusainkat. Ha örömmel támogatnád  programjainkat, akkor írj nekünk! Legyen szó akár használt számítógépek, fényképezőgépek adományozásáról, vagy a sport tevékenységhez hasznos eszközökről, esetleg bármi másról, örömmel fogadjuk ötleteidet.

Anyagi támogatás

Utalás előtt kérjük, hogy az alábbi űrlapot mindenképpen töltsd ki!

Anyagi támogatást kizárólag Magyarországon belülről tudunk fogadni.

A nyilatkozat hiányában sajnos nem tudjuk fogadni adományodat. 

Adományozási nyilatkozat

Külföldi bankszámláról szeretnél utalni nekünk?

Köszönjük!

Köszönjük, hogy kitöltötted az űrlapot! Amennyiben Magyországon belülről támogatsz minket, kérjük, hogy adományodat az iskola fenntartója, vagyis a Belvárosi Tanoda Alapítvány bankszámlájára küldd. Bankszámlaszám: 10700385-26620000-51100005

Támogatásodat a nálunk érettségiző fiatalok nevében is nagyon köszönjük!

bottom of page